sdadad

Pises Powder & Egg Yolk Face Mask ♥

ทราบกันหรือเปล่าคะว่า “ไข่แดง ” ช่วยบำรุงผิวหน้าของเราอย่างไม่น่าเชื่อเลยล่ะค่ะ เนี่ยก็เพราะว่า”ไข่แดง” อุดมไปด้วยไขมัน โปรตีน และน้ำ ซึ่งจะช่วยบำรุงผิวหน้าให้เนียนนุ่ม ชุ่มชี่น ไม่แห้งกร้าน และที่สำคัญช่วยให้แผลสิวหายเร็วขึ้นด้วยค่ะ…

Do you know that “egg yolk” is an incredible skin softener?

pises-final

เคล็ดลับง่ายๆ ที่จะทำให้ผิวหน้าเนียนใส ไร้สิวก็คือ “การพอกหน้าด้วยผงพิเศษและไข่แดง” ค่ะ ส่วนผสมที่ใช้คือ ไข่ไก่ 1 ฟอง เลือกใช้เฉพาะไข่แดง และ ผงพิเศษตราร่มชูชีพ 1 ซอง ค่ะ ก่อนที่จะพอกหน้า ตัดกระดาษทิชชู่เช็ดหน้า เป็นเป็นชิ้นสี่เหลื่ยมเล็กๆ ขนาด 1 นิ้วเตรียมไว้ก่อนนะคะ

จากนั้นนำไข่แดง มาผสมกับ ผงพิเศษ คนให้เข้ากัน แล้วพอกให้ทั่วใบหน้า เว้นรอบดวงตาและริมฝีปาก ตัดนำทิชชูที่ตัดไว้ แปะให้ทั่วบริเวณที่พอก ทิ้งไว้ประมาณ 20 นาที หรือจนกว่าจะแห้ง จากนั้นค่อยๆ ลอกทิชชูออก แล้วล้างหน้าให้สะอาดอีกครั้งค่ะ ㋡

Thai

YouTube Preview Image

เคล็ดลับก็คือ…
ไข่แดง มีวิตามิน A, B2, E แร่ธาตุสังกะสี โปแตสเซี่ยม โปรตีน น้ำและไขมันในปริมาณที่สูง ซึ่งจะช่วยบำรุงผิวให้เนียนนุ่ม ชุ่มชื่น ไม่แห้งกร้าน และที่สำคัญทำให้แผลสิวหายเร็วขึ้น

ส่วน ผงพิเศษตราร่มชูชีพ จะช่วยกำจัดเชื้อแบคทีเรียและสิ่งสกปรกที่อุดตันรูขุมขนบนใบหน้าให้หมดไป ไม่มีสิว ใบหน้าก็จะเนียนใส ไร้สิวค่ะ….

ควรพอกหน้าด้วย ผงพิเศษตราร่มชูชีพ และไข่แดง เป็นประจำ สัปดาห์ละ 1 – 2 ครั้งนะคะ เพื่อผิวหน้าเนียนนุ่ม ไม่แห้งกร้าน กระจ่างใส ไม่มีสิวค่ะ

ถ้าจะให้เห็นผลดียิ่งขึ้น ก่อนพอกหน้า ควรล้างหน้าด้วยสบู่อ่อนให้สะอาด ล้างพวก make up และครีมกันแดดออกให้หมด แล้วใช้ผ้าขนหนูชุบน้ำอุ่นประคบที่ใบหน้าให้ทั่ว เพื่อเปิดรูขุมขนค่ะ

เอาเป็นว่าเพื่อนๆ คนไหนอยากเปลี่ยนผิวให้ดูเนียนนุ่มสดใส น่ามองขึ้นกว่าเก่า ยังไงก็ลองสูตรมาส์กหน้าด้วย ผงพิเศษและไข่แดง ดูนะคะ ขอบอกว่าสวยใสได้โดยไม่ต้องเสียสตางค์ไปลงคอร์สทรีทเม้นท์และครีมแพง ๆ เลยล่ะค่ะ ㋡

pises-final

Do you know that egg yolk is an incredible skin softener?

Because egg yolk mostly contains water protein and fats, it has the ability to nourish and emollient so your skin will be supple, smooth and soft!! Also it helps the skin to fasten the process of healing blemishes!!
The secret for a soft, smooth and acne-free face is Pises Powder and Egg Yolk Face Mask.

What you’ll need?
All you need are:
– 1 organic egg (egg yolk)
– 1 sachet of Pises Powder
– Kleenex Facial Tissue cut into 1*1 inch squares.

How to mask your face with Pises Powder and egg yolk?
Put an egg yolk in a bowl and add 1 sachet of Pises Powder. Mix them together and apply it on entire face except eyes and lip area. Then put ready-cut tissues onto the face and leave it for 20 minutes or until it dries and removes tissue gently. Wash your face.

Skin benefits
Egg yolk has vitamin A, B2, E, Zinc, Potassium and high levels of protein, water and fat which will help to nourish and emollient the skin while Pises Powder helps to eliminate bacteria and dirt from pores, leaving the face clean and free of acne.

For the best result, apply Pises Powder & egg yolk face mask 1 – 2 times a week.

Special Tips
Before applying Pises Powder and egg yolk face mask, clean your face and neck with fresh water and mild soap. Take off all cosmetics, creams, lotions. When finished, pat your skin dry. Even better is to take a warm shower or a steam bath to clean and open up your pores before applying the mask and rinses the mask away with cold water to tighten your pores.

image-Eng

YouTube Preview Image

Hope you guys find this helpful.

Much love,

Pspd.   (^▽^)o

This entry was posted in Beauty. Bookmark the permalink.

Leave a Reply